Magia Baloanelor

Din 2016 și până în prezent, edițiile anuale ale festivalului Magia Baloanelor au adunat piloți din toată Europa, dornici să își arate măiestria și să-i facă pe oameni să se îndrăgostească de arta plutitului prin văzduh în baloane cu aer cald.
Promovarea unui festival de acest tip a fost o provocare creativă pe care o îndeplinim cu succes  în fiecare an.

Play Video

Identitate vizuală

Imaginea unui cer plin de baloane viu colorate este puternic sugestivă.
Prin urmare, procesul de creare al logoului a plecat de la elementul cel mai important al festivalului: balonul cu aer cald.
L-am stilizat grafic, am folosit o cromatică veselă și am obținut identitatea vizuală sub care festivalul se desfășoară în fiecare an. Balonul cu aer cald rezumă activitatea principală a festivalului: libertatea zborului în văzduh.


Materiale de promovare și prezentare

Evenimentul a fost intens promovat prin publicitate offline, pentru care am realizat diverse tipuri de materiale promoționale, sub semnul identității vizuale al Magiei Baloanelor. Designul brățărilor pentru acces, a tricourilor purtate de voluntari sau a cataloagelor de prezentare a plecat din atelierul nostru de creație.

Site

Website-ul de prezentare a evenimentului a fost construit pentru a le oferi vizitatorilor toate informațiile legate de baloanele cu aer cald: ce implică zborul și cum trebuie să se pregătească înainte.
Intuitiv și colorat, exact ca Magia Baloanelor!

Promovare on-line


Pentru promovarea festivalului ne-am folosit de instrumentele Facebook Ads și Google Ads. Pe tot parcursul promovării am lucrat în strânsă legătură cu organizatorii pentru a putea transmite publicului o imagine cât mai clară despre eveniment
În plus, am fost prezenți la festival pe toată durata desfășurării, transmițând din teren.

Alege serviciile dorite

Completează formularul și îți trimitem o ofertă personalizată pentru serviciile dorite.

Alege serviciile dorite

Completează formularul și îți trimitem o ofertă personalizată pentru serviciile dorite.