Conacul Goruni

Conacul Goruni spune povestea unui meșteșug de familie prin care darurile naturii sunt culese și redate înapoi oamenilor în același mod natural, sincer, sănătos.

Identitate vizuală

Conceptul grafic al logoului evocă specificul locului și faptul că sub același acoperiș sunt create bunătăți de tot felul. Imaginea stilizată a conacului îi oferă consumatorului un indiciu despre proveniența produselor și îl trimite cu gândul la tradiție, la vechile meșteșuguri, la dulcețurile și compoturile pregătite cu dibăcie în casă din roadele din grădină, după rețete autentice. Pentru a întări conceptul de bază, am ales un slogan explicit, care să reprezinte tocmai gama variată de produse ce sunt realizate sub numele de Conacul Goruni.

Packaging

Bunătățile tradiționale, preparate după rețete consacrate, cu ingrediente naturale sunt astăzi în topul trendurilor de consum.
Pentru a le face  remarcate pe rafturile magazinelor, am acordat o atenție deosebită etichetelor pentru borcane și sticle.
Am decis să urmăm o linie tradițională, folosind simbolurilor românești și un font scris de mână.

Site

Inspirat din valorile produselor comercializate de Conacul Goruni, site-ul este user-friendly și sugestiv.

Fiecare produs este prezentat punctual, cu accent pe avantajele  specifice și pe povestea Conacului.


Totodată, site-ul a fost gândit și ca un magazin on-line, dispunând de toate funcționalitățile necesare.

Print Design

 

Broșura de prezentare și roll-up-urile realizate sunt în concordanță cu liniile brandului, concentrându-se pe prezentarea produselor și a calităților acestora, printr-o poveste atractivă și o aranjare ușor de scanat cu privirea.

Social Media

În mediul online, promovarea brandului a fost centrată pe evidențierea calității produselor și caracterului divers al producătorului.
Am popularizat includerea produselor Conacului în alimentația zilnică, avantajele acestora  și elementele diferențiatoare, prin asocierea acestora cu rețete pentru micul dejun, de post sau pentru tratarea anumitor boli, în cazul produselor de cătină.

Alege serviciile dorite

Completează formularul și îți trimitem o ofertă personalizată pentru serviciile dorite.

Alege serviciile dorite

Completează formularul și îți trimitem o ofertă personalizată pentru serviciile dorite.