Citizen

CitiZen reprezintă unul dintre cele mai noi proiecte ale Hotelului Unirea din Iași, un bistro în care aduce zenul în mijlocul orașului și oferă cadrul perfect pentru petrecerea timpului liber.

Procesul de creație al brandului CitiZen a presupus o analiză complexă a pieței locale, a competitorilor și a contextului în care activează afacerea.

Naming

Din dorința de a aduce un aer fresh și inspirați de natură și vegetație, care de altfel au devenit laitmotive în amenajarea interioară a locației, am creat numele CitiZen. Numele exprimă ideea de comunitate urbană și transmite viziunea companiei, aceea de a crea un loc care aduce laolaltă armonia naturii și tumultul vieții cotidiene.

Identitate vizuală

Conceptul grafic al logoului completează și oferă personalitate numelui, iar alegerea unui font care denotă eleganță și exclusivism a fost una firească, bazată pe strategia de poziționare și comunicare a brandului.

Teasing

Planul de promovare al brandului a conturat conceptul general, plecând de la ideea creării unei oaze verzi în mijlocul orașului, un loc care te invită la relaxare și unde îți găsești zenul. De aici și sloganul: „Find your zen”, care pune în centrul atenției publicul țintă și contribuie la întărirea numelui brandului.

Promovarea a debutat cu o campanie de teasing, prin lansarea imaginii generale și, ulterior, a unui video filmat în Grădina Botanică, al cărui scop a fost stârnirea curiozității și transmiterea aceleiași stări de spirit pozitive, relaxante și revigorante pe care clienții o vor regăsi mai târziu în cafenea. Videoul a fost promovat în Social Media și a avut peste 10.000 de vizualizări.

Play Video

Cea de-a două etapă a campaniei a presupus realizarea unui landing page, pornind de la mesajul: „Tu cât de zen ești?” creat pe bază de întrebări legate de activitățile din timpul liber și modul în care oamenii își găsesc zenul, promovat pe Social Media, Adwords și Youtube.

Offline

Promovarea outdoor s-a realizat prin bannere stradale, stație colată și mijloace neconvenționale: distribuirea de mandale, mingi antistres cu mesajul „Find your zen”, decalogul unui CitiZen – „De la A la Zen”, mesaje „Inhale&Exhale” pe scările către cafenea.

Grafică publicitară- Print Design

Designul meniurilor a urmărit același concept, prin îmbinarea texturii de lemn cu motive tropicale, în culori vii, și elemente grafice neconvenționale.

Alege serviciile dorite

Completează formularul și îți trimitem o ofertă personalizată pentru serviciile dorite.

Alege serviciile dorite

Completează formularul și îți trimitem o ofertă personalizată pentru serviciile dorite.